Post by trimgangnickrolva on Feb 7, 2022 23:40:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Candy Legend Įprastos temos hvga
Eleinte gyors, de 100-as szintre már túl sok csillagot kell használnia a díszítéshez. Nagyon unalmas lesz. És lassú. Unalmast említettem??
utálom a hirdetéseket, de hát jó móka
Szép függő.. De javítsd ki a hirdetéseket
Adtam egy kis kaját, mert még nem próbáltam
Nagyon vicces játék, amit mindenki szeretni fog a témája miatt, azt hiszem, ez a Halloween kirakós játék
Túl sok reklám, de tetszik a játék👌
Magnate culinario Casual hwj
Az összjáték valóban csodálatos. Nagyon élvezem a játékmenet minden aspektusát, de a hirdetések mennyisége egyértelműen az egyik legrosszabb, amit valaha láttam. El kell távolítania, mert szó szerint a végén több hirdetést néz meg, mint amennyit a játékkal játszik.
Szép
nincsenek dokumentumok, és még azt sem, hogy hol találja meg őket. Nem jó.
Ismétlődő, legjobb esetben is.
A játék szórakoztató, de a felbukkanó reklámok mennyisége idegesítő, csakúgy, mint a hangszintjük! Ezt leszámítva remek a játék
Tecet és tecikis
Nagyon jo ez a játek.😘😘😍😍
Nagyon szép játék aranyos grafikával
Nagyon kedves és nagyon érdekel ez a játék
A játék nem működött Az 1089-es szint hibás. Kérjük, javítsa meg a játékot
Izgalmas játék, de úgy tűnik, hogy a szintek 1630 után véget értek, alkoss még többet.
Egyszerű
Hm, el lehet vele játszogatni unalom űzésként!
Nagyon kis cuki 😆😆😆
Nagyon jó.könnű.szorakoztató.Köszönőm
Ez nem játék. Ez egy hirdetési alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy úgy tegyen, mintha az összes hirdetés közepén játszana.
Nem, ez nem érdekes játék. Ez a játék unalmas. Nem örülök ennek a játéknak. Kösz!
Túl sok hirdetés. Több reklám mint játék!!!
A játék jó nagyon, de eléggé idegesítő hogy minden pálya előtt reklám van..nagyon sok a reklám!!!!
ez egy nagyon szép játék, tetszik köszönöm szépen gus vagy bff nekem nagyon tank vagy a legjobb barátok örökké köszönöm srácok💋💋💖💖 szeretlek srácok köszönöm srácok ti vagytok a legjobbak
Ez egy nagyon szép játék, de több időt fog tölteni a hirdetések nézésével, mint a játékkal.
Remek játék. Éjszaka ébren tart. Játszani és játszani. Kösz
A Candy legend egy nagyon jó játék. Bárcsak ötnél többet tudnék adni neki. Köszönjük, hogy egy szórakoztató és szórakoztató játékot hozott létre. Remélem, hogy mások is úgy érzik, ahogy én érzek most.
Candy Legend Priložnostne tji
A játék fantasztikus. A grafika szuper. Crakós játék
Vegyes elite lefgyott
túl sok hozzáadás... bosszantó időnként bezárni a hozzáadásokat. pls dolgozzon ezen a hátrányon