Post by trimgangnickrolva on Feb 8, 2022 0:04:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem münte ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
See on hea ja kõik, välja arvatud lahendus, kui kepp tapab ja protsessor ühendab
Ma armastan sind
see mäng on seda väärt selle väga naljakas armastan graafikat vaadata treilerit, mis on kõige naljakam – osta see ise (code-lazer
LISAKS ON NII PALJU. Iga kord, kui ma mängu lõpetan, ilmub lisamine ja see muutub väga tüütuks. Ma ütlen teile nüüd, et ärge installige mängu.
Väga nunnu mäng.
See mäng on lahe, kuid seal on reklaame ja ma annan 2 tärni
Ma arvan, et see on naljakas mäng, mis teile vorstisõpradele nuusutab, see on suurepärane 🎮. Nii et ma soovitan seda 🎮
See on okei, aga uhh, see pole samal ajal, nii et seepärast annan sellele kolm tärni
Sausage Wars.io Аркады qczm
Mulle meeldib see mäng ja kõik, kuid seal ON LIIGA PALJU LISUSID!!!!!ja mis veelgi enam sellest probleemist, et see juhtub iga kord, kui mängu lõpetad, kui võidad või kaotad, saad selle lõpus lisa!
Paper.io 2 APK 2.1 App allalaadimine Androidr2
See on nõme! Kui ma mängin vaenlase vastu, jään ma ära! See mäng näeb väga lahe välja, kuid kui ma selle avasin, siis see külmus, siis uuesti avasin ja siis arvutivaenlase vastu, nii et palun parandage see.
Paljudele reklaamidele ja ainult robotile. Loodan, et sellest mängust saab võrgulahing
Mulle meeldib see mäng, sest mulle meeldib graafika
Sellel on palju vigu ja tagasilöök Mis on see, et ma paneksin sellele 4 tärni, kuid paljudele vigadele Jah, see on uus, aga miks on nii palju vigu, aga mulle meeldib see kindlasti, kuid palun järgmine värskendus Tee Dogde ja pane vead minema nagu tõelised vead Nii et jah, rahu ................................................... ..................... Halb mäng Just Sayin lol Just Say yes And Its true Bye
See mäng on lõbus, kuid kõik löövad teie poole, nii et see pole õiglane, et teie mängu parandada, tänan teid väga
Palju nalja. Pole heli? Liiga palju reklaame.
Selles mängus öeldakse, et vead on parandatud, kuid need on täielikud valetajad, see mäng ei lase mul isegi liikuda, kui ma olen mängus, mehed parandage see ära ja ma muudan oma arvustust >:[
OMG, see on nii lõbus, et see on nagu SUUR VORSTISÕDA, kui sa lased oma vorstil teist vorsti lüüa ja mõnikord sureb vorst, millega võitlesid, sest kui sa teda pidevalt lööd, võib ta sattuda naelu lähedale ja ta sureb, nii et mulle meeldib. teie mäng, ma tahan teie mängule lihtsalt xoxo öelda, aitäh mängu hüvastijätmise eest
Kas ma mängin roboteid või tegelikke online-inimesi, lol? Hea mäng, palju reklaame iga 1-2 matši järel
See on nii lõbus, et saate nahkade hankimiseks täita väljakutseid! Ja ma võidan umbes 5 matši ja endiselt on reklaame, mis mind ei vihasta, reklaamid ilmuvad pärast iga võitu või surma. Hindan seda 99% Jätkake samamoodi! 😁
See mäng on halb. Iga kord, kui proovin seda mängida, on kõik kolmnurga kujulised
ÄRA LAADI SEDA MÄNGU ALLA!!!!! See mäng on nõme, kui ma seda mängu mängisin, see muudkui tõmbles! Nii et ma ei saanud mängida nii, et ma nägin mängu, ma ei näinud oma tegelast ega kedagi teist! Nii et ma kordan, et ÄRGE LAADIGE SEDA MÄNGU ALLA!!!!!!!!!!!!
see on lõbus ja seal on vähe reklaame.reklaamid on nii tüütud, eks?
Väga hea ja ma arvan, et see ei vaja wifit, kuid mulle meeldib lõplik tapmiskaamera ja see, kuidas see aegluubis käib ja see nagu teisedki mängud, mida mängin, olen tasemel 2456, ma ei lõpeta kunagi mängimist, mängin 24/7, kuid liiga palju reklaame, kuid tehke palju rohkem värskendusi, nagu uus areen ja haruldasemad legendaarsed tegelased ning looge mängurežiim, et saada rohkem münte ja tapmisi. Tahaksin rohkem kirjutada, kuid puhkan, nii et mängin seda kohe. bye bye
Natuke hilinenud
Sausage Wars.io آرکیڈ buf
Üks parimaid mänge, mida kunagi mängitud, soovitaksin seda mängu, see on nii sõltuvust tekitav, palun tehke rohkem jalgpalli/jalgpalli versiooni ⚽⚽⚽⚽?
Interneti-režiimi pole. Sa lihtsalt mängid kogu aeg robotite vastu...
Kui ma selle alla laadisin, siis see tõmbles ja mu avatarivorst nägi välja nagu punane kolmnurk ja tõmbles pidevalt. Ka mängu alustades oli kõik tõrges ja see ei lasknud mul liikuda ega kedagi tabada. Kuid andsin sellele 3 tärni, sest arvan, et kui vea parandate, oleks see tõesti suurepärane mäng! Ja veel üks asi, mida teie mänguvorstijooks on suurepärane!
Reklaamide tegemine on tüütu 2 reklaami järjest
See mäng on hämmastav, kuid seal on liiga palju reklaame, näiteks kui võidad, on igal pool kaks reklaami, seega annan sellele mängule ainult ühe tärni
Ma ei näe oma tegelast ja vastast
See on halvim reklaam iga 10 sekundi järel ja juhtseadised on lolli halvad, ma ei soovita............
Mäng on lõbus, kuid seal on nii palju lisavõimalusi, et saate neile lihtsalt raha anda 😐
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade cjd
Ma ei saa isegi seda mängu mängida, palun parandage, see on sama hiline kui F### võimatu mängida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Sausage Wars.io アーケード zhj
See mäng on verine ja selle reklaam on verine, nii et beebidele mõeldud mänge mängivad beebid võivad selle reklaami neile näidata ja selle veri võib põhjustada agressiooni alla 12-aastastele inimestele
See mäng on naljakas ja väga lõbus, me saame oma tegelast kohandada ja me peame kõik mängijad purustama, et võita see mäng on suurepärane
Halb mäng on kunagi olemas Kui me saame suureks, siis väike tõukab meid 😓 Kui alustame matši, siis miks kõik sihivad meid, nagu poleks kedagi mängus🤯.. Ma vihkan seda mängu😡😠😵.
Hämmastav võitlusmäng, hea ajaraiskaja
Sõna otseses mõttes isegi mitte võrgus. See on lihtsalt elementaarne. Ärge raisake oma aega sellele äärmiselt tavalisele väikese eelarvega mängule.
See tundus lõbus mäng, kuid ma muudkui tõmblesin ja vorst nägi välja nagu kolmnurk
Nii lõbus! Lapsed naudivad seda mängu!
Mängus on endiselt palju vigu, ootasin 10 minutit, kuni laadimisekraan laaditakse, kuid see on laadimisel tõrges
Õudne see mäng on jube ära laadi seda alla see on vale Ma vihkan seda mängu selle tõuke tõttu mehaaniku pärast suren pidevalt samade mängijate, samade mängijate ja sama täpse vaste tõttu
Noh, saate mängida vorstid vs teised vorstid ja nende erinevad vorsti nahad valida.