(Android/iOS) Cooking Talent - Restaurant fever krāpj neierobežotu skaitu primogēmu
Feb 24, 2022 0:41:19 GMT -5
Post by teobubbbellfimo on Feb 24, 2022 0:41:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
Jauka lietotne, bet grūti spēlēt pēc 11. līmeņa
Nav atjauninājumu, izmantojiet mazāk spēļu
Cooking Talent - Restaurant fever Strategie xya
Cooking Talent - Restaurant fever Strategie lwqf
Mana spēle vienmēr iestrēga Es tagad nevaru doties uz citu valsti Kas notiek???
reklāma parādīta ļoti satraucoša.
klienti ir uz galvas... it kā vajadzētu atdzist. gatavošana prasa laiku... klienti tik ātri sāk taisīt sejas...
𝓞𝓻𝓾 𝓪𝓵𝓪𝓿𝓾𝓴𝓴𝓾 𝓽𝓱𝓮𝓿𝓪𝓵𝓪𝓶 𝓪𝓿𝓵𝓸𝓴𝓾 𝓷𝓪𝓵𝓵𝓪𝓲𝓵𝓵𝓪 𝓻𝓸𝓶𝓫𝓪 𝓽𝓸𝓾𝓰𝓱𝓪 𝓲𝓻𝓾𝓴𝓴𝓾
Super, un man patika spēle, jo tā bija interesanta 👏👏
Man patīk spēlēt šo spēli. 3 zvaigznes no manis😊😊😊
Pārāk daudz reklamēt Iklan terlalu buanyak
veica 3 pirkumus lietotnē un nekad nesaņēma kredītu ne par vienu no tiem. Es vēlos jauninājumus, par kuriem es samaksāju.
Jums vajadzētu uzlabot šo lietotni
laika nepietiek
ES mīlu šo spēli. BET, lūdzu, atveriet nākamo veikalu. Esmu pabeidzis ar burgeru veikalu, saldējuma veikalu un kebabu veikalu. Joprojām pacietīgi gaida, kad kafejnīca un pica veikals tiks atbloķētas. Kad? Ātrāk pleaseeeee, gaidīju soo longgg
Cooking Talent - Restaurant fever Strategie hyv
Tā ir ļoti laba spēle, bet esmu pabeidzis 3 restorānu un nevaru virzīties tālāk, jo viss, ko tā saka, drīz būs.. Cik drīz tas būs??? ļoti patīk spēle.
Jautra un aizraujoša ēdiena gatavošanas spēle man 👍
kāpēc es nevaru vilkt konusu saldējuma bārā? Es pieskaros jebkam un nedarbojas
Uzmācīgas reklāmas, nekavējoties atinstalējot šo
4. līmenis neatveras
Pagaidām tas ir jautri... Bet tas ir skumji, ja jūs kaut ko pasniedzat, un tas nenovieto tur, kur vēlaties.
tas arī aizņem daudz laika, lai atvērtu
jauki, bet nevaru somiņa, ja jūsu maciņa joprojām iet, lūdzu, dariet kaut ko ar to sarakstā, ļaujiet tam pārtraukt man patīk spēle vēl viena lieta, aprīkojums pērku televizoru, ko es nezinu, kur
Sliktas spēles.! Vairāk sludinājumu.!
Tā ir ļoti jauka spēle, bet ļoti mazs līmeņu skaits.
nav godīgi, jums ir jābūt monētām un dārgakmeņiem, lai uzlabotu, nepatīk tonizējoša pamest spēli
Šķiet, ka nevaru atbloķēt citu veikalu, man ir atvērti tikai 3 veikali, tas drīzumā parādīsies. Esmu savācis visas zvaigznes visos 3 veikalos
Man tik ļoti patika šīs spēles vecā versija, it īpaši tas, ka nebija jāgaida, lai spēlētu dzīvības. Tagad izskatās, ka ir daudz spēļu. Man labāk patīk vecā saskarne. Es vēlos, lai es varētu pazemināt
Tā ir ļoti jauka spēle, bet vajadzētu atvērt kafejnīcu un picu. Man patīk šī spēle, un reklāmai jābūt mazākai. Tiešām paldies par spēli Lūdzu atveriet picu veikalu un kafejnīcu Man ļoti patika daudzas lietas, ko es turpināšu spēlēt, liels paldies
Es nevaru jaunināt uz nākamo līmeni, un drīzumā tiks parādīts, ka es jau esmu sasniedzis 7. līmeni, tas ir jaunināts uz citu līmeni. Labojiet to drīz
Man patīk šī spēle, bet kad es spēlēju to burgeru🍔 iepērkos laika limitā es 3.40min bet man ir tikai 2min, lai pabeigtu spēli iam skumji
Man ļoti patīk šī lietotne, kā es gatavoju, un ir tik daudz veikalu, ko varat atvērt
kad jūs atjaunināsit kafejnīcu un picu veikalu. Es gaidīju pārāk ilgi, ja šī mēneša laikā netiks atjaunināts, es pārinstalēšu šīs spēles!!!!
Šīs spēles vecā versija bija labāka.
Man patīk šī spēle, jo tā sniedz jums refleksus un prāta kontroli, ir ļoti forši, ja kāds šo lasa, es gribu jums pateikt, ka šī spēle ir patiešām forša 😎 Es novērtēju šo spēli ar piecām zvaigznēm.
tā kā pica un kafija neatbloķē, es to atinstalēšu
Man nepatīk šī spēle. tu piespied mani pirkt lietas, kuras es negribu!! Man ir savs plāns, bet jūs joprojām piespiežat man pirkt citas lietas...TV vispār nefunkcionē!!!
Pirmais posms ir garlaicīgs, taču tas mani aizrauj šajā spēlē.
pārāk daudz reklāmu
spēle forša, bet nevar uzlabot, ja vien nemaksā 5. līmenī
tā ir jautra spēle. nepatīk vilkt priekšmetus, bet kopumā tas ir forši
Lep's World Z Arkada xrrd