Post by teobubbbellfimo on Feb 24, 2022 0:50:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více peněz ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Dobře, takže ty písničky jsou dobré, ale nelíbí se mi, že dlaždice nejsou na beatu. Myslím, že by to podle mého názoru bylo stejně mnohem lepší, protože pro co jiného je píseň, pro kterou máme další aplikace, které také přidávají další dnes jsou písně, které by byly hezké, protože každý má jiný hudební vkus.
P O P I T
Game of Warriors სტრატეგია ecng
Pro mě je to skvělá hra, protože miluji hudbu a hraní hudby a byla to velmi relaxační, zábavná a líbí se mi, že dokonce vyděláváte peníze v aplikaci. X0X0 Steph
Tato hra je velmi krásná
Moc se mi to líbí, protože to pomáhá mému synovi
Musíte si koupit každou skladbu a doplňky jsou všude. Nemluvě o tom, že písně jsou pod skutečnými jmény..... Jediná dobrá věc je estetika hry.
Tato aplikace je tak dobrá, ale zkusil jsem všechno, co je pro mě snadné, takže jsem ji smazal a je tu jen jedno srdce a musíte se podívat na přidání, abyste dostali 3 otravné.
OK
Piano Fire: Edm Music & Piano Musikk goau
Hra je tak úžasná, ale když jsem importoval svou hudbu, dlaždice byly ještě tak rychle, že jsem se jedné dotkl, takže prosím opravte a přidejte další hudbu, kromě toho je to velmi pěkná hra dobrá práce 👍🏅
Není to tak úplně klavír... Také pořád říkám, že mi chybí, když já zjevně ne. Guess není dobře zkalibrovaný.
Opravdu se mi tato hra moc líbí, protože jsem někdo, kdo má také rád hudbu, představoval si mě, jak teď tvořím rytmus s dlaždicemi ne ne ne, opravdu to dává smysl. A mám z toho dobrý pocit.
Je super
Je to opravdu zábavné, opravdu se mi to líbí, takže je to tak zábavné 💓
Miluju tu hru, je úžasná. Ale mám problém a kvůli tomu se mi to líbí méně. Většina skladeb je pomalejší než dlaždice a neodpovídají tamním skladbám, skladby také zamrznou a ve většině případů se vrátí k začátek, když se dlaždice stále pohybují, což není v pořádku. Byl bych rád, kdybyste to opravili. Děkuji.
Jsem student, ještě nemám zkušenosti, ale miluji hru
Toto je velmi pěkná a uklidňující hra, která mi dělá den mnohem lepším, ale důvodem, proč jsem nedal 5 hvězdiček, je, že hra je příliš snadná a někdy, když píšu na dlaždice, nefungují, ale celkově je to tak. velmi pěkná hra, písnička je úžasná a rád ji hraji, když se nudím, šílený nebo smutný, skvělá hra na úlevu od stresu, ale prosím, udělejte úrovně trochu složitější, děkuji moc
👍
Upřímně miluji piano fire, ale od té doby, co jsem to přeinstaloval, to nebyla vůbec zábava, moje oblíbená videa už nejsou k dispozici...když se hudba opakuje, je to samo....skutečně si přeji, aby se na tom dalo pracovat, protože opravdu miluji klavírní oheň
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی mxb
Je to odpad. kopie magických dlaždic 3. Nemůžete nic minout, pokud netrefíte dlaždice. Hudba je špatná, pokud se nedotknete dlaždic, stále žijete atd...“ Pruhy při psaní recenze „Důvodem, proč jsem dal dvě hvězdičky místo jedné, je to, že tu není mnoho reklam. Naposledy jsem si nemohl přečíst vaši zprávu, takže mi prosím odpusťte. také proč tu zprávu stále znovu a znovu opakujete?
Ach můj bože, miluji piano Fire 🔥 je to tak cool a úžasné miluji, že mají všechny vaše hudební styly, to je úžasné 👏🏽❤
To je dobrá hra, právě jsem začal hrát na piano, je to úžasné. Myslím, že tomu dám 5 hvězdiček. Je to trochu náročné.
Miluji tuto hru, protože můj oblíbený nástroj je klavír
Tato hra je zábavná, pěkná hudba a NEJLEPŠÍ hudební hra, kterou jsem KDY stáhnul, prosím ohodnoťte tuto hru 5 hvězdičkami, protože TO MILUJU!!
To je nejlepší hra na nervy
Piano Fire: Edm Music & Piano 음악 oug
Hra je opravdu dobrá, jen kdyby to byla hra z roku 2021, měla by pěkné písničky
Tyhle typy her se mi moc líbí. Miluji písně v této hře a rád si představuji, že tuto hru hraji v soutěži!🏆 Nemám problém ani s přidáváním. Takže pro mě zkuste tuto hru!!! 🎮😁
Miluju to pokaždé, když to hraju, a oči mi to zrychlí. Hraní této hry je velmi zajímavé 💘💖
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی wili
Skvělá hra, spousta zábavné hudby, kterou lze snadno vibrovat, a hra by byla dokonalá, kdybych neměl tuhle otravnou chybu, která občas nevymaže pokladnu nebo ukáže, že jste udělali chybu, i když jste to neudělali, pak musíte restartujte a narazím na toto mnohonásobné hraní - smysl života
Celkem dobře až na to že nevím jak se tam dávají moderní písnička
Moc mně to baví🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂.
Dobrý
Neregistruje moje kliknutí. Vím, že to není chyba mého telefonu, protože jsem předtím hrál hodně rytmických her a vše funguje dobře. To je na druhou stranu odpad.
Super hra
Miluji tuto hru, ale! v této hře nejsou žádné reklamy?? Proč?
Tato hra má správný tón, ale líbí se mi jeho hudba, takže hodnotím 3 hvězdičkami, děkuji
Hra je skvělá, ale neotevře reklamy 😔to je důvod, proč nemůžu hrát jinou
Nejjjjj hraaa
Pěkné a vyjasňuje mnoho smutku
Je to úžasný. Jen škoda že tam není taneční opice.