Post by teobubbbellfimo on Feb 24, 2022 1:03:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stick War: Legacy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stick War: Legacy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστο όλο hack ▞▞▞
▞▞▞ Stick War: Legacy 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά όταν έφτασα στο τελευταίο επίπεδο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ πώς νικάς αυτό το μεγάλο αφεντικό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ αν γίνει εύκολο θα το βαθμολογήσω με 5 αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι μια μηχανή προσθήκης, κάθε αποστολή καμπάνιας και κάθε άλλο παιχνίδι ζόμπι μια προσθήκη της δεκαετίας του '30. Δεν ξέρω τι καπνίζουν οι 3 κορυφαίες κριτικές, αλλά θέλω μερικές. Ακόμα ένα απλό αλλά διασκεδαστικό παιχνίδι για περίπου 2-3 ώρες.
Download MSOW apk 1.0 for Android. Apa pun yang Anda inginkan dengan ... Bagaimana cara memasang berkas APK / XAPK ... Stick War: Legacy. 9.2. 쿠팡플레이.
Cool new skin undead armor αν επιτεθείς στον εχθρό θα ξαναγεννηθούν ως νεκροί, αλλά το έπαθλο του undead skin είναι 20.000 μόνο που είναι δύσκολο να κερδίσεις ακόμα κι αν ξεκλειδώσω τις 2 μονάδες είναι swordwrath & magickill.
Αξιοπρεπώς διασκεδαστικό, έχει αναγκαστικές διαφημίσεις και περίπου 3 ώρες αναμονής για τη λειτουργία τουρνουά, εκτός αν πληρώσετε νόμισμα ή πραγματικά χρήματα. Θα έδινα 4 αστέρια αν ο χαρακτήρας emo δεν έλεγε "Θα μπορούσα να νοιάζομαι λιγότερο", πράγμα που σημαίνει ότι νοιάζονται.
Χαλιά
απιστεφτο
Stick War: Legacy Strateginiai woe
χρειάζεσαι διαδικτυακές μάχες .και πολύτιμους λίθους αν κερδίσεις σε διαδικτυακή μάχη και επεκτείνει την ιστορία. τότε μόνο βαθμολογία 5 αστέρων. Πραγματικά γίνεται παιχνίδι 5 αστέρων. Αν έκανες αλλαγές. Κάθε τιμή 5 αστέρων. Προσπαθήστε να καταλάβετε την πρότασή μου. Και χρειάζεται σύνδεση υπηρεσιών Google Play για αποθήκευση της προόδου.έτσι ώστε αν διαγράψουμε να προλάβουμε την πρόοδο. Παρακαλώ ακολουθήστε την πρότασή μου
Οι μηχανικοί του παιχνιδιού είναι διασκεδαστικοί και εύκολοι στην εκμάθηση, αλλά η περιγραφή των εχθρών ως "ιθαγενών" και οι φιγούρες ραβδιών στη δεύτερη μάχη της εκστρατείας τους δείχνει να φορούν κορδέλες με φτερά, να κρατούν διακοσμητικές ασπίδες και δόρατα. Ο σχεδιασμός ενός παιχνιδιού που παραπέμπει σε εικόνες γενοκτονίας των ιθαγενών Αμερικανών είναι απαράδεκτος. Θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε το ίδιο παιχνίδι λέγοντας "ο εχθρός κάνει αντεπίθεση. Μου άρεσε το υπόλοιπο αυτού του παιχνιδιού, αλλά αυτή η σχεδιαστική επιλογή με οδήγησε να το διαγράψω.
Πράγματι ήταν καλό...αλλά το τερμάτισμα μέσα σε μία ώρα. Περίμενα να κρατήσει πιο πολύ.
Papa's Freezeria To Go! APK λήψη για Android
Stick War: Legacy. 9.2. 쿠팡플레이. HappyMod. 8.5. Komentar Loading... Jadilah yang pertama mengomentari. APKPure untuk Android.
Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που το λατρεύω πραγματικά, αλλά πρέπει να διορθώσετε το σφάλμα που κάθε φορά που κερδίζω παίρνω λιγότερα περισσότερα πετράδια, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι 😊👍
Φοβερό καλύτερο και από την έκδοση PC.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι και να ξαναπαίζω τα χαμηλότερα επίπεδα, αλλά εκνευρίστηκα όταν αφού έλαβα τα skins από τα κουτιά επανήλθε σε εμένα που έπρεπε να αγοράσω. Η λήψη αυτών των αναβαθμίσεων είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζω σε καμπάνιες χαμηλότερου επιπέδου.
Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά! Ελπίζω να έχω νέο δέρμα, νέο mode και νέο χαρακτήρα.
Καλό παιχνίδι. Απλά αρκετά σύντομο. Μπορείτε να διασκεδάσετε για περίπου μια εβδομάδα με 2 ώρες παιχνιδιού την ημέρα... Μέχρι τότε θα έχετε τελειώσει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά δεν υπάρχει αληθινό τελικό παιχνίδι...
Σχεδόν καταπληκτικό....Το μόνο που χρειάζεται είναι multiplayer....
Οι γραμμές δεν θα έπρεπε να έχουν μόνο 4 στρατεύματα, αλλά 5 ή 6 θα ήταν πολύ καλύτερος σχηματισμός. Προσθέστε στρατεύματα σαμουράι με katana
Όλο το multimedia υλικό του Enternity για games, hardware, κινηματογράφο και gadgets. Αφιερώματα και video reviews.
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά έπαιξα πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές όπως παιχνίδια για πολλούς παίκτες, διαδικτυακά παιχνίδια. Συνιστώ στους προγραμματιστές να προσθέσουν περισσότερα πράγματα
Web doue adreygvoνα
Καθίστε!!!!!!!!!!
Αυτή η εφαρμογή είναι τόσο καταπληκτική επίσης η κόρη μου είναι η καλύτερη στο να παίζει αυτό το παιχνίδι, κερδίζει περίπου 100 προκλήσεις και πάλι είμαι πολύ έκπληκτος που όλοι πρέπει να κατεβάσουν αυτό το παιχνίδι και δεν θα μετανιώσουν που το έπαιξαν!
Γεννήτρια και ώστε να Stick War: Legacy 【Hack Ελεύθερος】
όταν φτάνεις στο τέλος η ενίσχυση λαμβάνεις όταν σου επιτίθεται είναι άδικο και γιατί αυτό; Γιατί εγώ παίρνω μόνο 3 χρυσά σπαθιά και ο άλλος παίρνει 1 γίγαντα και μάτσο σπαθιά και 2 μάγους και 1 - 7 τοξότες κάπως ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΥΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ επίσης μην με αναφέρεις με dis γιατί είναι αλήθεια :/
Δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον για την αρχή...Έφτασα στο τελικό επίπεδο...οι χρυσοθήρες μου είναι επίσης αναβαθμισμένοι ακόμα ο αντίπαλος σκάβει πιο γρήγορα πώς κατάφερα να καταστρέψω την εχθρική κερκίδα και μετά εμφανίστηκε πάλι ένας μεγαλύτερος εχθρός.. .ο εχθρός είναι πιο δυνατός κάθε φορά..πρέπει να υπάρχει κάποια ισότητα..διέγραψα το παιχνίδι..το παιχνίδι είναι για ψυχαγωγία όχι για δημιουργία απογοήτευσης.
Αγαπητέ προγραμματιστή, αν το διαβάσετε αυτό, τότε λέω την αλήθεια εάν προσθέσετε το Lan Game Ang Online για πολλούς παίκτες και προσθέσετε προφίλ και μπορείτε να προσθέσετε φίλους και να προσθέσετε κορυφαίο παγκόσμιο παίκτη και να προσθέσετε τουρνουά για πολλούς παίκτες, λέω την αλήθεια αν προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα, θα είναι φοβερό προς το παρόν Θα το βαθμολογήσετε με 1 αστέρι αν προσθέσετε αυτό το χαρακτηριστικό, θα το κάνω 5 αστέρια):
Ουάου... Ξόδεψα 120 πολύτιμους λίθους σε powerups και σε επίπεδο Magi, γοήτευσαν όλους τους τελευταίους του 10g χρυσού στρατού μου και γέννησαν περισσότερους στρατιώτες από ό,τι μπορούσα να παράξω, σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα από τον δικό μου. Μόνο τρεις Μάγοι, κι εγώ είχα 25 σπαθί, 10 τόξο, 10-15 δόρυ, όλα αναβαθμισμένα, αποδεκατισμένα από έναν εχθρό που γέννησε στιγμιαίους στρατιώτες. 4 έως 1 ωοτοκία μου Horse scat! Το μόνο που κάνετε είναι να προσπαθείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να βάλουν τα πορτοφόλια σας με άδικο παιχνίδι, επειδή πρέπει είτε να παρακολουθούμε διαφημίσεις είτε να ξοδεύουμε πραγματικά χρήματα για να ξεπεράσουμε την καμπύλη.
Στην αρχή ήταν καλό και το μόνο που κέρδισα...αλλά...μετά, καθώς το παιχνίδι έφυγε στην άλλη ομάδα είναι λίγο μεγαλύτερο, τότε δεν είσαι καθόλου δίκαιος. Δίνω σε αυτό το παιχνίδι 2 αστέρια..καλό παιχνίδι πιο δύσκολο από ένα άδικο...
Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει το παιχνίδι σας, αλλά χρειάζεται πολύ χώρο, αν δεν το καταλάβετε για να καταλάβετε τουλάχιστον μερικά megabyte λιγότερα... ... ... Τότε δεν μπορώ να πάρω το παιχνίδι σας, αλλά μειώστε τον χώρο κατά μερικά megabyte και αυτό θα ήταν τέλειο για 5 αστέρια σε κάθε πράγμα
Έπρεπε να απεγκαταστήσω το παιχνίδι για το τηλέφωνό μου όταν αντιμετώπιζα προβλήματα και όταν το επανεγκατέστησα και συνδέθηκα ξανά έχασα όλα τα skin και όλα τα πετράδια μου. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι για λίγο, οπότε είμαι πολύ αναστατωμένος.
Superhero War: Robot Fight Acțiune uuge
Είναι τόσο λυπηρό που κάποτε ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι και η απληστία το κατέστρεψε με τόσες πολλές αναγκαστικές διαφημίσεις και πληρώστε για να κερδίσετε σκουπίδια
πολυ καλο παιχνιδι αλλα αρκετα αργο στρατηγικης μεν αλλα αργο
Stick War: Legacy Strategie zdn
χαριτωμένα στην αρχή αλλά πολύ δύσκολα στον ελιγμό άτομα. γίνεται αδύνατο γρήγορα. δεν είναι διασκεδαστικό, απλά απογοητευτικό
1 αστέρι εντάξει
Για να είμαι ειλικρινής, το παιχνίδι δεν είναι κακό, αν ο παίκτης θέλει πολύ να χτίζει τον στρατό σου γρήγορα, αλλά στη στρατηγική του παιχνιδιού, αν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι μόνο από τους γίγαντες Spaming, είναι κακό παιχνίδι
Αγόρασα το σεντούκι σε έκπτωση 8,99 δύο φορές για το παιδί μου χθες. Αργότερα χρέωσε την τράπεζά μου άλλες δύο φορές και δεν υπάρχει τρόπος να πάρω τα χρήματά μου πίσω...
Μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο που ολοκληρώνετε, εκτός από αυτό, δεν είναι κακό παιχνίδι. Απλά χάσιμο χρόνου, ενώ ο κόσμος καταρρέει και το σημάδι του θηρίου αποκαλύπτεται, απλώς ένας άλλος τρόπος για να μας αποσπάσει την προσοχή. Αναζητήστε τον Γιαχούα μέσω του αληθινού Υιού Του Γιαχούσα.
Είναι καλό αν και δεν του φένετε
Stick War: Legacy אסטרטגיה ixak
Όταν έρχονται οι τοξότες του κάστρου και οι εχθροί είναι πάρα πολύ έρχετε μόνο ένας και έτσι ΧΑΝΕΙΣ και αυτό είναι το μόνο κακό που βρίσκω.
Δεν ξέρω κινέζικα
Νομίζω ότι τα παιχνίδια είναι πολύ καλά που παίζω από το 2018, Το μόνο πράγμα που θα τα έκανε καλύτερα αν ήταν online.
Stick War: Legacy Strategi ypjw